onsdag 7. november 2007

Kristenfanatikere fikk uttelling for boikottrusler

Norge idag satte i gang en boikottkampanje mot TV2s annonsører etter at de sendte "Døddssyndene" på TV2. Annonsørene som har fått kalde føtter er Expert, Opplysningen 1881 og Maxbo.

Jeg har ennå ikke fått sett Kristopher Schaus program, men jeg skal love kristenfanatikerne at jeg skal sette av tid til å se på prorgammet på torsdag:
"På TV 2 torsdag 8. november kl. 22.40
Norsk tittel: De syv dødssyndene
Episode 2 av 8
Sjanger: Dokumentar- og satireprogram"
Og én ting er sikkert: Expert, Opplysningen 1881 og Maxbo vil nok merke at det ikke bare er kristenfundamentalister som kan boikotte. De legger seg ikke flate for kristne, men for kristenfundamentalister som her til lands utmerker seg som homohatere og kreasjonister. Det er altså noe mer enn å velge minste motstands vei. Og for hva?

Her er noe Finn Jarle Sæle lirte av seg tidligere i år. Er dette noe bedre enn Schau?
"Selv mange som kaller seg kristne, har ikke forstått det. Både utviklingslæren og bibelkritikken ble antatt av kristne, enda den ville bygge på en rent ateistisk erkjennelsesmetode, som utelukker at en personlig Gud skapte oss og at Gud direkte taler og åpenbarer seg i Bibelen. Krigen mot Gud fikk virkelig vann på mølla med utviklingslæren. Den evolusjonistiske forklaringen sier at verden utviklet seg av seg selv over uendelig lang tid og at skapelseskraften er tilfeldigheten. Den kristne forklaringen sier at Gud skapte alle ting ved sitt Ord.
Det første synet kaller vi evolusjonismen. Det andre synet kalles kreasjonismen – av det latinske ordet for skaper. Utviklingslæren bygger på tesen om den sterkestes rett. Det er en grusom og nådeløs lære.

Finn Jarle Sæle 02.03.2007 11:00"
Jeg beklager at Expert, Opplysningen 1881 og Maxbo ser seg tjent med å støtte slike elementer.

Opplysningen 1881
kundeservice@1881.no
81581881

Expert
firma.expert@expert.no
Telefon 67927000

Maxbo
info@lovenskiold.no
Telefon 81568800

3 kommentarer:

Bjørn sa...

Bra! Viktig at disse firmaene forstår at de ikke kan tekkes Sæle og folk flest samtidig. Sæle er ytterliggående, og folk flest vil neppe at han skal ha ei hånd på TV2-rattet...

Anonym sa...

De mest treffende ord som er prestert så langt er.

Muhammad var en krigsforbryter og en voldtektsmann, og det må jeg bli sitert på i media. Dette er det minste jeg kan gjøre hvis jeg fortsatt vil kalle meg humanist og demokrat.

Rasende
At stemningen kan bli hissig erfarte ledelsen ved Etterstad videregående skole onsdag kveld. Elever utløste da brannalarmen og raste i skolegården etter at en lærer ved skolen uttrykte seg om profeten Muhammed på en måte som ble oppfattet som en provokasjon blant skolens vel 100 muslimske elever.

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article266302.ece

At en norsk domprost reiser til fundamentalistenes hjemland og ber om unnskyldning på vegne av Norge fordi det ble trykket noen karikaturtegninger som viste hva Islam står for, eller helst hva presteskapet i denne religionen står for, viser at den norske naiviteten lever i beste velgående. At reisen ble bekostet av regjeringen, reduserer ikke graden av naivitet, men avslører andre betenkelige forhold.
I dagens aviser kan vi lese at domprosten har lovet på vegne av Norge at en ny lov vil føre til at blasfemi blir straffet enten med bot eller fengsel. Dette er det inntrykket de sitter igjen med der nede. Det benektes av regjeringens representant på reisen. At nordmennene ikke forstår språket, er rimelig, men det var også med folk som forstår språket (medlemmer av Islamsk råd). Realiteten er at nå forstår fundamentalistene at de nådde frem med trusler. Aggressivitet lønner seg.
Det er ikke mulig å fornærme en religion, det er kun mulig å fornærme personer. Og selv da må de fleste fortelles at de er blitt fornærmet. Religionen er hva presteskapet gjør den til.
Denne gang gikk fornærmelsen ut på at karikaturene pekte på opplagte forhold som presteskapet hadde drevet med. De hadde oppfordret folk til å begå drap i religionens navn (selvmordsbombing). Bomben i turbanen på den ene tegningen er symbolet presteskapets virksomhet. Presteskapet ble avslørt, og for å skjule det, ble alt fremstilt som om at religionen var blitt vanæret. Massene (som i de islamske land knapt kan lese), trodde det presteskapet fortalte dem.
Her i Norge sitter flyktninger, noen reelle, andre økonomiske, som nyter godt av hva Norge har å gi dem, og klager over det som har skjedd. Presteskapet har fortalt dem at de er blitt fornærmet. Jeg har forstått det slik at fremtredende imamer verken kan snakke eller lese norsk eller dansk, men de kommer hit og forteller sine menigheter at de blir utnyttet og vanæret i Norge. Abu Laban, den danske imamen som startet hele saken, holdt nylig en pressekonferanse i Danmark. På hvilket språk? Engelsk. At barn lett blir hjernevasket, er en kjent sak. Du nevner den skjeggløse mannen med bart som sørget for å fylle gravene i Europa. De mest fanatiske av hans tropper var SS, og de mest ytterliggående av SS var Hitlerjugend.
Derfor var det forstemmende, men også symptomatisk hvordan de muslimske ungdommene på Etterstad videregående skole oppførte seg, ikke da tegningene ble publisert, men etter at de hadde fått høre (av presteskapet) at de var blitt vanæret og fornærmet.
I tråd med dette stiller jeg nye spørsmål:
Hvor mange imamer har vært selvmordsbombere?
Hvor mange imamer har frivillig søkt martyrdøden?


http://www.document.no/2007/11/surprise.html

Strappado sa...

Anonym, den posten din er bare copy/paste og ikke spesielt relevant her.

Det betyr at det er spam. Først og fremst fordi du har fått feil addressat, noe du kunne unngått hvis du brukte lenger tid på lesing enn på klipping og liming.